Månedsarkiv: oktober 2010

Psykologhuset Venø: Hypnose – er det ikke noget med at miste kontrollen og gøre skøre ting?

Hypnose forveksles ofte med scenehypnose, hvor det handler om at få mennesker til at gøre skøre ting, som andre kan grine af. Den form for hypnose, jeg bruger, er helt anderledes og kaldes også hypnoterapi. Jeg bruger hypnosen til at reducere fx angst, smerter eller stress. Du kan læse videre, hvis du vil vide mere om min måde at lave hypnose på. Læs mere på Psykologhuset Venøs hjemmeside.

Temaaftener om energi

Energiprojektet på Venø afholder i november to temaaftener i Havnehuset om hhv. opvarmning og egenproduktion af energi.

2. november 2010 kl. 19:30 – Temaaften om opvarmning

19:30 – 20:00: Indledning og status på Energi på Venø projektet ved Energigruppen
20:00 – 20:40: Præsentation af pilleovne ved Finn Andersen, HOME energicenter
Kaffe og lagkage
20:40 – 21:20: Varmepumper ved Robert Lauridsen, Kinnan A/S og Leif Lauridsen, El-Center Vest

 9. november 2010 kl. 19:30 – Temaaften om egenproduktion af energi 

19:30 – 19:40: Indledning. Morten
19:40 – 20:40: Vedvarende energi. Jane Kruse, Nordisk Folkecenter for vedvarende energi
Kaffe og lagkage
20:40 – 21:20: Solceller. Kim Jessen, Solia A/S og erfaringer fra en bruger af solceller
21:20 – 21:40: Lånemuligheder

Mere lam – flere kartofler

“Mere lam – flere kartofler” en aften med go’ mad i Havnehuset torsdag den 4. november kl. 18.30. Lammesuppe, langtidsstegt bryst og marokkansk lammetærte – hertil lette kartoffelting. Desserten er rugbrødsis med brombærsauce. 150 kr.

Tilmelding til Havnehuset senest 2. nov. kl. 18.

Introaften om sagaturen 2011

Tirsdag den 26. oktober kl. 19:30 byder Menighedsrådet alle venøboere velkommen indenfor i Havnehuset til introaften angående Sagaturen til Island sommeren 2011.

I løbet af aftenen vil vi først og fremmest præsentere en rejsebeskrivelse for Sagaturen, hvor vægten er lagt på kultur og natur. Endvidere rejser vi i vikingernes fodspor, idet ruten er lagt efter, hvor nogle af de mest berømte islændingesagaer har udspillet sig. Dernæst kommer vi med korte og vedkommende indlæg omkring Islands historie, samfundsmæssige forhold samt forholdet til Danmark, både før og efter Island blev selvstændigt. Sidst men ikke mindst viser vi en masse fantastiske billeder som inspirationskilde samt lokkemiddel til den forestående rejse.

Det er vigtigt for os at fastslå, at introaftenen er åben for alle, hvad end man planlægger at deltage i Sagaturen eller blot er nysgerrig. Efterfølgende er Menighedsrådet vært ved kaffe og kage. Kom og bliv inspireret!

Sangaften på Venø

Det gik jo fint i marts, og der er sikkert flere, som gerne vil være med, så vi prøver igen med en Sangaften mandag den 25. oktober kl. 19:30 på Venø Kro.

Som leder har vi igen engageret Lilly Møller, der denne gang får assistance til programlægningen af T. & T. Brosbøll. Første afdeling vil således være et nogenlunde fast program, mens der i anden afdeling vil være større medbestemmelse for deltagerne. Det er som sidst jeres stemmer, der skal løfte taget.

Pris: 50 kr. inkl. kaffe. Alle er velkomne.

Tilmelding på telefon 97 86 81 82 / 40 20 00 10.

Smagen af Venø

Lørdag den 13. november kl. 18:00 inviteres der til en hyggelig aften på Venø Kro, hvor menuen vil være sammensat af råvarer fra Venø.

Skytten Anders Ulfkjær har nedlagt vildtet og vil fortælle om vildt på Venø. Vores vinleverandør H. J. Hansen har fundet vinene, som passer til menuen og vil samme aften præsentere dem.

Menuen vil bestå af bl.a. Venø østers, fasan, kronvildt, and, hare, sødt og kaffe med cognac/likør samt vine til hver ret.

Der vil være mulighed for transport med Venø Bussen fra Folkets Hus i Struer og retur.

Pris: kr. 745,- p.p. Tilmelding nødvendigt – begrænset antal pladser. Ring og hør nærmere. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

/ Venø Kro, tlf: 97 86 80 06

Løbeklub på Venø?

Skal vi have en løbeklub på Venø? GIF er flere gange blevet opfordret til at arrangere nogle fælles løbedage eller lave en decideret løbeklub. For at få en idé om interessen for en eventuel løbeklub vil vi gerne have nogle tilkendegivelser, så vi kan tilrettelægge det på den rigtige måde. Fortæl om dine forventninger til en løbeklub. Er du allerede aktiv løber og ønsker nogle af følges med eller har du et ønske om at komme til at løbe, men har aldrig fået gjort noget ved det? Skriv til soeren@venoe.dk seneste den 17. oktober, hvis en løbeklub kan have din interesse.

Oktoberudgaven af VenøPosten er klar

Oktoberudgaven af VenøPosten kan nu læses her på hjemmesiden. I dette nummer kan man bl.a. læse om:

  • Stress
  • Klub 15+
  • Energiprojektet
  • Mosegrise
  • Erhvervsklubben
  • Havnehuset
  • Old School Rock
  • Foredragsaften med Morten Ramsland
  • Fiskeskure
  • Sangaften
  • …og meget andet

Hjemmesiden i drift igen

Venøs hjemmeside har desværre været ude af drift i de foregående dage. Hjemmesiden er nu kørende igen og vi beklager ulejligheden for dem, der har måttet gå forgæves.