Månedsarkiv: april 2012

BlivØbo kampagne

Lørdag den 12. maj drager en delegation fra Venø til Aarhus for at deltage i bosætningskampagnen BlivØbo.nu, som arrangeres af Sammenslutningen af Danske Småøer. På Store Torv i Aarhus vil alle de “jyske” øer være repræsenteret med lokale ø-boere, der vil fortælle interesserede om, hvordan det er at bo på en lille ø. Fra Venø vil vi lægge vægt på, at man på Venø bor i et skønt naturområde og samtidig tæt på større byer. Vi er ikke afskåret fra omverdenen og det øvrige samfund og der er fx ikke noget problem i at bo på Venø og arbejde på fastlandet. Målet er at få fortalt hvilke kvaliteter, der er ved at bo på Venø og hvordan dagligdagen hænger sammen. Der er oprettet en hjemmeside på www.BlivØbo.nu, hvor der kan læses mere om den landsdækkende kampagne.

Camp Efterskole på Venø

Smag på Venø Efterskole den 27. – 29. april

Går du i 7., 8. eller 9. klasse, kan du i weekenden den 27.-29. april komme og smage på efterskolelivet på Venø Efterskole. Du bliver præsenteret for dagligdagen på Venø Efterskole og derudover kommer du til at møde vores 3 linjer: Surf og Sejlads, Natur og Friluftliv og Musik og Drama.

Forløbet kan bruges til at kvalificere dit linjevalg og og til at blive lidt klogere på, om Venø efterskole er det rigtige valg for dig.

Se mere på www.venoe-efterskole.dk

Fugl og får i flok og flammer

Fra den 1. til den 15. april kan man alle dage fra kl. 12 til 18 på Venø Billedværksted se årets påskeudstilling “Fugl og får i flok og flammer”.

Med på udstillingen er:

  • Hans Morten, maleri
  • Bente Møller Jensen, maleri
  • Christina Kjelsmark, maleri
  • Lis Jensen, maleri
  • Eva Hermann, keramik
  • Erik Smed, skulptur
  • Kursister, maleri

2012-sæsonen er i gang på Venø Kro

Venø Kro har skudt 2012-sæsonen i gang og har åbent hele påskeugen både til frokost og aften.

Kroens sæsonmenu er i øjeblikket:

Forret: Hjemmesaltet stenbiderrogn med syrnet fløde & blinis
Hovedret – fisk: Laksetournedos med sortfodsskinke, asparges risotto & dildfumet
Hovedret – kød: Braiseret lammeskank på perlebyg med friske urter samt hvid ratatouille
Dessert: Rabarber crumble med marcipan & rabarberparfait

Se mere på www.venoekro.dk

Kom og se påskelam på Venø

Lørdag den 7. april kl. 10-16 er der åben gård på “Nørskov”, hvor alle interesserede bydes velkommen til at se påskelam.

  • Smag vores kvalitetsprodukter!
  • Oplev lammenes herlige barndom!
  • Gå en tur ved skov og strand!
  • Gårdbutikken er åben!

Vi glæder os til at se jer!

VenøPosten for april

Apriludgaven af VenøPosten er udkommet. I bladet kan læserne denne gang bl.a. læse mere om:

  • Oversigt over overnatningsmuligheder på Venø
  • Venø kommer på cykelkortet
  • Venøtårnet
  • Bosætningskampagnen “BlivØbo.nu”
  • Ny 112-førstehjælpsordning på Venø
  • Venøfærgen er blevet 3,5 m længere
  • Venø Klit klar til ny campingsæson
  • Nye faciliteter til “Venøsund”
  • Venø Efterskole skaber innovation