Månedsarkiv: april 2016

Ø-kunst – nu også i Infocenter Struer

En vellykket udstilling med Ø-kunst på Venø Galleri bliver nu fulgt op af endnu en udstilling med ø-kunstnere. Denne gang udstiller kunstnere med tilknytning til Karolines Hus på Fur i Infocenter Struer. Læs mere om de mange spændende kunstnere på Fur på www.furkunst.dk. En god smagsprøve på de mange fine kunstværker, som udspringer af Limfjordsøen.

Udstillingen åbner med en fernisering den 8. april kl. 16:00 og kan ses indtil den 21. maj kl. 13:00, i Infocenter Struer. Alle er meget velkomne!
/ Venø Galleri — Lis Møller Jensen

Venøhold til Ladywalk

Venø GIF vil igen i år prøve at samle et hold til Ladywalk i Agger mandag den 30. maj. Se mere på: www.ladywalk.dk/agger.aspx.

Starten går kl. 18:30 og afgang fra Venø bliver mellem 16:00 og 17:00. Tilmeld dig til gif@venoe.dk eller Dorte Sauer på tlf. 23 95 34 97 senest den 20. april.

Pris for deltagelse er 125 kr. som skal betales ved tilmelding på GIF’ konto: 7602-1019526. Ved ca. 20 tilmeldte vil Venø Bussen sponsorere en bus til og fra Agger. Efter tilmeldingsfristen vil vi vide, om vi skal køre i private biler eller i bus. Alle får direkte besked.

Vi håber, at mange Venø-ladies har lyst til at deltage! Husk, der er fællestræning hver tirsdag kl. 19:00 fra Havnehuset.
/ Venø GIF — Dorte Sauer

Ladywalk

Klavertrioen 2+1 giver koncert på Venø

Klavertrioen med navnet 2+1 giver koncert søndag den 10. april kl. 15:15 på Nørskov.

Trioen består af Anne-Marie Meiniche, klaver, Eugene Hye-Knudsen, cello, og Ian van Rendsburg, violin.

De to strygere er begge ansat hos Aarhus Symfoniorkester, og Anne-Marie Meiniche har foruden sit pianistvirke også et job som organist.

Det bliver et klassisk triorepertoire, som publikum kan glæde sig til. Vi skal høre Joseph Haydns livfulde og folkloristiske ”Sigøjner-trio”, Dvoráks Slavisk Dans nr. 5 og Johannes Brahms Klavertrio i c moll. Herudover spilles et værk af Martin Åkerwall (f. 1965) ”Mirage”, som er skrevet specielt til Trioen 2+1. Vel mødt til forårskoncert!
/ Venø Musik — Grethe Munk-Andersen

Klavertrioen 2+1

Klavertrioen 2+1

VenøPosten for april

April 2016

April 2016

VenøPosten for april er udkommet og indeholder bl.a. artikler om:

  • Kirkerenovering
  • Nyt fra Venø Musik
  • Ø-kunst – optakt til ø-sammenslutningens besøg
  • Ferie for alle – mere end 60.000 gæster
  • Forårskoncert med klavertrioen 2+1
  • Kystbeskyttelsesloven – hård lov
  • Venø Havns udfordringer
  • Venøhold til Ladywalk
  • Nyt fra Venøsund Færgelaug og Venø Efterskole